2016. szeptember 28., szerda

Hétvégi-hételeji hullámzás

A hétvége szokásosan pihenéssel telt, bár amióta megvan a bicajunk azóta mindig elmegyek bicajozni is a faluban. Általában egy nagyobb kört megyek a tó körül. Van szuper bicajút és sok helyen az erdőben megy az út. Kezd egyre hidegebb lenni, szeles az idő, de legalább kicsit napos.
Amíg még ilyen szép az idő és napsütéses, igyekszünk mindig kiülni, kicsit melegedni. Volt hogy kint is ebédeltünk, aztán szépen mindenki kijött, mert rájöttek, nem hülyeség amit csinálunk :)

Megterveztük a második PBG-t is Kayjal, elég pozitívan állok a dolgok elé, remélem jó lesz és sokan jönnek majd :) Külön szövegeket írtunk, képeket kerestünk, közben a röhögéstől fetrengtünk.

Bicajozás közben megtaláltam a cicám is, nagyon puha, nagyon édi. Viszont tuti van gazdája, itt nem módi a kóbor állat az utcán, mindnek van otthona, senki nem rakja ki az állatát.

Szomorúan tudtuk meg, hogy Angelina és Brad kapcsolatának vége. Annyira megérintett minket a dolog, hogy ennek "örömére" a filmes estén a Mr. és Mrs. Smith-t néztük. Kedden este volt most, mert csütörtökön már Västeråsban leszünk a nemzetközi héten.
Szerdán beszámoltunk az afrikai országunkból, az enyém ugye Szváziföld volt. A prezis előadással taroltam, sokan mondták, hogy az enyém volt a legjobb, pedig az enyém volt a legrövidebb a többiekéhez képest :) Bár lehet ezért!

Ma este pakolunk, holnap fél 5-kor van kelés, utána irány Västerås!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése