2016. szeptember 11., vasárnap

Hétvégi hejejuja

Mint ahogy eddig is, kiürült az iskola villámsebességgel ezen a pénteken is. Mivel nem nagyon volt ötlet a hétvégére, kitaláltuk, hogy titkos filmes estét szervezünk. Szépen csendesen körbesétáltunk és mindenkinek aki maradt körbesuttogtuk, hogy akkor 7 óra a kávézóban. Előtte még kipróbáltuk a suli kék kisbuszát, lementünk a boltba venni pár dolgot a filmezéshez. Kay hihetetlen szépen vezet, pedig mindenkit azzal riogatott, mennyire stresszes, mert csak február óta van jogsija. Ahhoz képest szépen lesiklottunk a boltba mindenféle probléma nélkül. Ezen felbuzdulva, ki is találtuk, hogy akkor szombaton családi napot tartunk és bemegyünk Jönköpingbe.
Szombaton összeszedtük a népet, 11 körül neki is indultunk nyolcan Jönköping felé. Furák ezek a svéd utak kicsit nekem, de azt meg kell hagyni, hogy a táj valami fantasztikus! Az autópálya 2 sáv, kerítéssel elválasztva, időnként trafipaxok is vannak, de ezek állandó helyen vannak, még tábla is jelzi a helyüket. Nincs kátyú, rendben vannak tartva az utak rendesen. Nem úgy mint a Tótkomlós-Vásárhely vonal, ahol több a kátyú mint az út.
Mivel a többségnek kellett valami az IKEA-ból, ezért arra vettük utunkat. Mondtuk azt is, hogy később majd bemegyünk a központba is, de persze annyira lepusztult mindenki a poroszkálás után, hogy nem lett belőle semmi. Majd egy másik hétvégén megnézzük. Rengeteget nevettünk, kipróbáltunk egy csomó ágyat és kanapét is, vagyis igazából amit lehetett azt mindet.

Vasárnap általában az alvós nap, most sem volt ez másként. Mindenki ilyenkor piheni ki a heti fáradalmakat, úgyhogy délelőtt a ház atom csendes, mindenki szunyál. Délután megbeszéltük a jövő
heti izgalmakat, kiürül a ház ugyanis. Illetve majdnem, mert Szymon és Natalie maradnak csak. Az összes művész órás csapat Stockholm felé veszi az irányt, ahogy mi is Kayjal. Megnéztük ma a programot, nem fűzök hozzá nagy reményeket, eléggé be leszünk táblázva sajnos :(  Remélem azért valamit a városból is látunk majd, csak a fővárosról van szó. Kay nagyon be van sózva, mivel ő már többször is volt, azt mondta személyes minitúrát csinál majd nekem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése