2016. szeptember 21., szerda

Keddi kekeckedés - Szerdai szorongás

Ha kedd, akkor PBG! Azaz kezdő német, amit Kayjal karöltve tartunk. Ma volt az első óra, nem jöttek olyan sokan mint reméltem, de így is voltunk elegen. Persze vegyes a szint, volt aki végig okoskodott a 60 perc alatt és nem hagyta a többieket szóhoz jutni se, de azért mindenki azt mondta, hogy nagyon élvezte és tetszett az óra.
Svéd korpán a főnevek egyes és többesszámával megy a küzdés még mindig, de most már kezdem azt érezni, hogy látom a szabályt. Nem egyszerű a svéd és Kay sokkal előrébb van, bármennyire tiltakozik is. Azért küzdök, jó lenne használható szintre felfejlődni.
Este random filmezés volt, mert a hétvégén a Szemfényvesztők első részét néztük meg, aztán megemlítettem, hogy van ám második rész is. Na ott mindenki teljesen bepörgött és végül abban maradtunk, hogy kedd este megnézzük. Hát annyian jöttek, hogy nagyon hely se maradt már a kávézóban :)

A héten rendhagyó módon diákest volt szerda fél 7-től bepakolva, ahol nekünk is segítenünk kellett. Igazából azt hittük, hogy lesz sok vicces feladat és móka, de végül ilyen Activity-szerűséget játszottunk csak, abból is a kicsit bénább fajtát. Illetve minden svédül ment, így nem nagyon tudtunk találgatni. Volt egy vicces teszt is, abban nagyon jók voltunk viszont, csak a svéd külügyminiszter nevét nem sikerült eltalálni. A nagy játék után senki nem bírt magával, kitaláltuk hogy nem alszunk és inkább kártyázunk egész este. Áthívtuk Ardiant, Williamet és Emeliet is, Cards Against Humanityztünk megint. Teljesen röhögőgörcs volt a vége persze. Utána mégis elfáradt mindenki és csak bezuhantunk az ágyba.
Szerdánként Pär óráján vagyunk, most az Afrika prezentáción dolgozik mindenki, jövő héten már adjuk is elő! Nagyjából kész az enyém, szerintem elég jó lett, Pär is bólogatott amikor megmutattam neki. Kicsit mérges volt ma, mert tegnap foglalta le a jegyeket és persze behalt a rendszer. Úgyhogy a tervezett fél óra helyett 3 órát szenvedett, de végül sikerült lefoglalni mindent. Hogy milyen jegyeket? Repjegyet Varsóba! Ugyanis október végén 4 napra a lengyel fővárosba megyünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése