2016. szeptember 5., hétfő

Hétfői hepaj

Kitaláltuk, hogy márpedig mi német kurzust akarunk tartani, ma volt a megbeszélés. Azt hittem jön majd 3 ember, erre legalább 20-an jöttek, hogy szeretnének tanulni. És a megbeszélés után is még volt aki odajött, hogy ugye jöhet ő is. Szóval most nagyon örülök is, viszont kicsit félek, mert szeretnék jó tanáruk lenni. Végül kedd és csütörtök lesz a napja a PBG-nek, mert nem mindenki ér rá ugyanúgy, ezért kétszer adjuk le ugyanazt. Illetve majdnem ugyanazt.
A héten a Textilesek dolgoznak velünk a kávézóban, szóval nagyon mókás hétnek nézünk elébe! Frida és Yuki kezdték velünk a műszakot, azt kell mondjam egyre királyabb szendókat gyártunk. Sajtrózsákat hajtunk mindenhova, kis uborkaszalagok és paradicsom virágokat is teszünk rájuk. Főleg a kommersz sajtos szenya fogy, nem nagyon eszik a sonkásat. Viszont sokan vegák vagy vegánok, ott indul a probléma! Mert nem áll el sokáig és nem mindig szeretnének enni a vegánok pl, szóval csak ilyen fém tubusos vegán pasztát tartunk a kávézóban. Azzal meg elég szánalmas szerintem a szenya.
Megjött a stockholmi különítmény is, Kajsával az élen. Akiről elég hamar kiderült, hogy kisbabát vár és már csak pár hétig ő a koordinátorunk a Peaceworksnél. Tőle kaptam az első svéd ölelésem, kikérdezett minket hogy érezzük magunkat, mindenünk megvan-e és a szerződést is átnéztük, de nem nagyon volt kérdésünk. Kiderült, hogy a sulis szünetekben is kapunk némi zsolozsmát, szóval még azt is támogatják amikor nem leszünk itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése