2016. szeptember 2., péntek

Pénteki pakolás

Pénteken, ahogy eddig is történt, kiürült az iskola, majdnem mindenki hazahúzott a hétvégére. Persze a mi házunk tele van, bár a japán lányok biztosan hazaugranának a hétvégére. Lassan kifogy az otthonról hozott fura kajakészletük. Laza volt a mai műszak nagyon, mindenki fáradt, nem esznek olyan sok szendvicset. Ebédet Pärrel ettünk, végig nevettük az egészet persze, mindenki hozta a jó kis poénjait.
Délután kipróbáltam a varázslatos ipari mosógépek egyikét, ami meglepően könnyen kezelhető volt számomra. Kerek 44 perc alatt lett is illatos, tiszta ruhám. Utána szépen kiteregettem, pihentem. Megvacsiztunk Kay-jal, aki után indult is Jönköpingbe, hogy felszedje a barátját aki egész hétvégére marad is.
Nagyon le volt fáradva estére mindenki, de azért bőven volt kedv kártyázni, társasozni. Frida elhozta a "Blockus" nevű társasukat, ami ilyen geometriai logikát igényel kicsit, nagyon szuper játék! Bár miután elhintettem, hogy van Cards Against Humanity-m mindenki teljesen eldobta az agyát, úgyhogy azzal játszottunk még akkor is amikor Kay és Daniel megérkeztek fél 10 körül. Nagyon tetszett mindenkinek a játék, majd bepisiltünk a nevetéstől :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése