2016. október 16., vasárnap

Lengyel előtti lazulás

A szerdai hosszú bejegyzés után tartottunk egy workshopot a kávézóban, merthogy a diáktanács megálmodta a hónap ötletét, azaz tartsunk Halloween bulit. Ezzel nem is lenne semmi gond, csakhogy senki nem szeretne felelősséget vállalni semmiért, az elnök is csak a többiekre mutogat. Szóval így indultunk neki, hogy az ötlet megvan, de azon kívül semmi. És bármennyire erősködik is Kay, hogy ez nem a mi dolgunk, nem a mi projektünk, azért csak böki a csőröm ha valami jó dologból semmi nem lesz a végén. Úgyhogy este workshopot tartottunk, csináltunk rengeteg különböző díszt és dekoráló elemet, mire az egyik lány kinyögte, hogy ne ma díszítsünk, hanem 2 hét múlva csak, a buli előtt, mert szerinte az mennyivel különlegesebbé tenné az egész hangulatot. Ezért aztán szépen bedobozoltunk mindent, majd bepakoltuk az egyik sarokba a következő 2 hétre.
Ha csütörtök, akkor filmes este! A héten dupláztunk is, kedden a Gone Girl, csütörtökön a Csillagpor került vetítésre. Sokan nem látták még a Csillagport, de mindenki nagyon élvezte, lehetett hallani a nevetést a hátsó sorokból. 
A hétvége készüléssel telt, mert a jövő héten irány Lengyelország, illetve pontosabban Varsó! Kis létszámú taktikai csapattal megyünk, 8 diák, 2 tanár, 5 nap, 4 éjszaka. Az időjárás nem lesz túlzottan kedvező az előrejelzés szerint, de azért reménykedem benne, hogy nem fog szakadni az eső végig. Van még pár nap addig szerencsére, lehet tervezni és pakolni. Bementünk Jönköpingbe is szombaton, de nem nagyon láttunk semmit, minden tele volt Halloween-es cuccokkal. Jelmezes buli lesz, valamit arra is ki kell még találni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése