2016. augusztus 31., szerda

Szerdai szédület

A tényleges iskolakezdés szerdája után pontosan egy héttel történt meg az "Ismerd meg a többieket" délután, 100 fahéjas csiga, egy rakat tea és kávé társaságában. Mindenféle feladatok voltak, körbe kellett menni a suliban, különböző állomásokon a tanárok meséltek kicsit többet arról, miért is speciális egy "folkhögskola" (népfőiskola tükörfordításban), utána pedig grátisz vacsora volt mindenkinek. Ami meglepetés volt a dologban, hogy átrendezték az ebédlőt és erre az estére a tanárok voltak a pincérek. Grillezett csirke saslikon, saláta és zöldségmix, krumpli és banános tömörsüti volt a menü, kicsi cidert ittunk hozzá.

Vacsi után zenefelismerési verseny volt, amiben elég jók voltunk, azt figyelembe véve, hogy eredetileg Marie 40. szülinapjára készült a feladat. Legalábbis ez állt a papíron. És a zenék is kb erre engedtek következtetni, csupa nagy sláger abból az időből amikor még tervben se voltam. Szerencsére a Dallas, Knight Rider, Baywatch és az X-akták zenéjét a svéd lányok kívülről fújták, így végül a középmezőnyben végeztünk.
Este még visszamentünk Kay-jal a kávézóba feltakarítani, mert a fahéjas csiga tetején lévő sok kis cukor kavics szépen lepotyogott és nagyon szétszóródott. Utána megint kártyáztunk egy kicsit még a házban, beszélgettünk.

További képek a suli honlapján vannak a mai napról: https://mullsjofolkhogskola.nu/nyheter/lara-kanna-dag-2/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése