2016. augusztus 29., hétfő

Skonska

Hétfőn végre megkezdtük a munkát Kay-jal a Caféban! Vagyis mi ezt hittük. Egészen 9:40ig, amikor jött Frida, hogy ma nincs is munkánk, mert az ebédlőben lesz a fika. Azért végig mutogatta a dolgokat, mit hogy fogunk majd csinálni. Utána benéztünk egy teára az ebédlőbe, majd mentünk az igazgatóhoz, hogy kulcsot kérjünk az ajtókhoz. Persze a jó kis svéd mentalitást elő is kapta, rögtön átirányított minket egy másik emberhez. Kicsit olyan mint otthon, senki nem akar felelősséget vállalni, inkább csak tovább küldenek és aztán meg egymásra mutogatnak. Nekem ez nem okoz nagy fejfájást, de Kay, aki ugye német, eléggé terv orientált. Mondta is, hogy neki feketén-fehéren mondják meg mi lesz, mert a német mentalitása kezd behülyülni :)
Délután kitaláltuk mi legyen az első filmes esténken, amit már a héten el is kezdünk. Dreamworks este lesz, az Öt legendával kezdünk, mert a lányok még nem látták. Én meg imádom. Megnéztük a trailert együtt, fel vannak nagyon vidulva most, várják a csütörtököt nagyon :)
Este megint "buliztunk", most már kártyázunk is. A japán lányok is ismerik a Speed-et (nem a drog, francia kártyás játék) csak máshogy hívják, úgyhogy mennek a kemény partik vég nélkül. Beköltözött az új lány is, akit Kay rögves el is keresztelt Jess-nek, aki a New Girl (Új csaj magyarul) című sorozat főcímdalába belehallgat az azonnal rájön miért. Az új lányt egyébként Natalienak hívják, bár most már mindenki Jess-ként ismeri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése