2016. augusztus 28., vasárnap

Fintorp

Szombaton elmentünk a helyi duriba, ami nem hittem volna hogy ilyen nagy. Két emeletes, tele emberrel, mindenki a legjobb cuccokat akarta. Volt rengeteg ruha, könyv, bútor; úgy tűnik a svédek ebben utaznak. Találkoztunk ismerősökkel is a suliból, elég vicces volt :) Hatalmas szél volt sajnos egész nap, szóval kb oda fújt minket a szél, aztán meg vissza.
Este megtartottuk az első filmes estét, mivel senkinek nem nagyon volt programja. Kay elment Jönköpingbe Ikeázni, így rám maradt a feladat, hogy mindent összeszedjek. Persze még semmihez nincs kulcsunk, tanár nem volt az iskolában. Nagy nehezen szereztem egy monitor kábelt a gépem és a projektor összekötésére, egy ilyen fura pálcával tudtam bekapcsolni a projektort, aux kábelünk meg nem is volt. Szerencsére elég hangos volt a lapi hangszórója, csak beraktuk középre, felirat a filmhez és már ment is az Agymanók.
Vasárnap már ideért a rossz idő, hideg, köd és esőfüggöny. Gyakorlatilag egész nap szakadt. De nem ilyen otthoni, hogy most csöpörög kicsit, aztán elálldogál. Itt ha esik, akkor az függönyként szakad ránk. Szerencsére itt már fűtenek, úgyhogy nem fázunk. Teáztunk, beszélgettünk, mindenki sokáig aludt, korán feküdt. Legalább kipihente mindenki magát, mert elég programokkal teli hétnek nézünk elébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése