2016. július 20., szerda

Mysingsö

Most már kicsit lecsengett az izgalom, az aggódás viszont beindult, hogy milyen is lesz majd kint az élet. Persze a legnagyobb félelem, az a Gáborral való kapcsolat kimenetele, mert hát egy év hosszú idő, sokat változik az ember. Megkérdeztem tőle mit gondol, azt mondta bízik bennünk. Szóval én is megpróbálom az aggályaim takarékra állítani és nem végiggondolni minden lehetséges elméletet.

A júliust a fővárosban töltöttem munka miatt, ami végül nem igazán olyan lett amilyennek vártam. Nyilván nem voltak illúzióim, de azért azt nem hittem volna, hogy ennyire kevés embert érdekli az egész. Viszont az élet Dodóval és Nicoval felejthetetlen élmény, rengeteget beszélgettünk, kicsit angoloztam is, mert Nico olasz származású és így az angol volt a közös nyelv. Meg is lepődtem magamon, olyan szépen átbeszéltük a Brexitet és a magyar politikát. Amihez amúgy semmit nem értek szerintem :) Közösen főztünk is, olasz tésztát, kínait és kuszkuszt, rengeteget nevettünk. Úgyhogy kommuna life rulez.

Pestről hazafelé megjártuk Kartalt is, lepakoltuk a kölköket aztán irány haza. Én mentem értük 1 héttel később, vonattal. Hát egy élmény volt, érdekes emberek utaznak kis hazánkban. Az indulás előtt még Minnával is eltölthettem egy hetet kettecskén, mert bicajozni ment a család a Dráva mellé. Még egy kicsi bulikát is csaptunk idehaza, összeverődtünk még így a nyár végén, azt kell mondjam remek volt :) Remélem máskor is lesz ilyen, mert volt aki most nem tudott sajnos csatlakozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése